logo oefentherapie waddinxveen

Praktijk Oefentherapie Mensendieck

Herman Heijermanslaan 4.04, 2741 ZJ Waddinxveen, 0182 - 619 340

BEWEEG GERUST MEER BEWUST

Marijke 2018roccomalou 2018

Onze praktijk heeft de volgende samenwerkende partners.

WerkhoudingBewust

WerkhoudingBewust heeft ruime ervaring in het geven van advies, voorlichting en training op het gebied van gezond werken op de werkplek. 
Medewerkers die wij trainen kunnen werkzaam zijn in vele verschillende branches met zeer uiteenlopende werkzaamheden. U kunt hierbij denken aan voorlichting gezond werken in de tandartspraktijk tot een buk & tilcursus in een productieruimte of een zit/sta instructie in de kantoortuin.
U kunt een ‘in company’ (met meerdere collega’s tegelijk of voor één persoon) werkplekinstructie bij ons aanvragen.

Neem eens een kijkje op de website van WerkhoudingBewust voor alle mogelijkheden. U kunt altijd geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

http://werkhoudingbewust.nl/

 

Het paramedisch team Waddinxveen

Onze praktijk is onderdeel van het paramedisch team Waddinxveen. Dit team kenmerkt zich door passie voor goede zorg en een persoonsgerichte aanpak.
Deze samenwerking is uniek in Waddinxveen en heeft voor u als cliënt / patiënt het grote voordeel dat er een bundeling is van expertise.
Het paramedisch team wordt naast onze praktijk mede gevormd door Fysiotherapie praktijk Schrooder, ergotherapie praktijk Boskoop Waddinxveen en Diétistenpraktijk Waddinxveen.

Voor meer info kijk op de website van het paramedisch team Waddinxveen 

https://www.paramedischteamwaddinxveen.nl/