logo oefentherapie waddinxveen

Praktijk Oefentherapie Mensendieck

Herman Heijermanslaan 4.04, 2741 ZJ Waddinxveen, 0182 - 619 340

BEWEEG GERUST MEER BEWUST

Marijke 2018roccomalou 2018

Heeft u lichamelijke pijn of klachten tijdens uw werk? Door langdurig met een verkeerde houding of beweging uw dagelijkse werk uit te voeren, kunnen er klachten ontstaan zoals:

  • RSI/ CANS
  • Aspecifieke arm- en elleboogklachten

Onze aanpak

Kenmerkend voor onze behandeling is dat wij u bewust maken van de houding(en) of bewegingen die niet goed gaan tijdens uw werk. Daardoor leert u waar uw klachten vandaan komen. Vervolgens oefenen wij met u hoe de houdingen en bewegingen goed uitgevoerd kunnen worden, zodat u uw werkzaamheden pijnvrij (of met veel minder pijnklachten) kunt blijven doen.

Instructie op uw werkplek

Soms is het noodzakelijk dat de oefentherapeut uw werkplek met eigen ogen ziet, om te kunnen beoordelen wat en waar het precies mis gaat in uw houding of bewegingen. Daarom bieden wij de mogelijkheid voor een werkplekbezoek. U kunt ook een ‘in company’ (met meerdere collega’s tegelijk) werkplekinstructie bij ons aanvragen.

Onze kennis

De oefentherapeuten Marijke en Heidi in onze praktijk zijn gespecialiseerd in het behandelen van arbeidsgerelateerde klachten. We zoeken net zolang door totdat we het verband hebben gevonden tussen uw klacht en het soort werk dat u doet (staand, zittend, tillend, etc.). Onze praktijk gaat een stap verder om u te begeleiden naar een gezonde werkplek, bijvoorbeeld door uw werkplek te bezoeken. Verder hebben wij ruimte ervaring in het trainen van groepen medewerkers, variërend van tandartspraktijken tot fabriekshallen tot kantoortuinen.

Meer informatie: www.werkhoudingbewust.nl